• Begin
  • Gegevens
  • Kamp
  • Extra Info
  • Verstuur

Inschrijving voor ZOKA 2024

Vul het inschrijfformulier op deze site helemaal in. U ontvangt daarna een e-mail om de aanmelding te bevestigen.


Voor u begint:

1 Als er in de gewenste week geen plek meer is voor uw kind, komt hij/zij op de wachtlijst. We nemen in dat geval contact met u op.
2 U kunt bij de aanmelding maximaal één kind noemen waar uw kind graag bij in een groepje wil. De kampleider houdt zoveel mogelijk rekening met voorkeuren, maar kan soms vanwege praktische redenen niet aan de voorkeur voldoen. Ouders dienen de groepsindeling van de kampleider te respecteren.
3 Bij deelname aan de Zomerkampen Breda zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om ze te lezen.


Kosten deelname 2024:

Ook de Zoka heeft momenteel te maken met stijgende kosten. Dit stelde ons voor een dilemma: Enerzijds willen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk houden, zodat zo veel mogelijk kinderen mee op kamp kunnen gaan. Anderzijds moeten we zorgen voor een gezonde financiële balans en het voortbestaan van de Zoka. Na wikken en wegen zijn we tot het volgende gekomen:

Zoka blijft GRATIS voor...
Zoals al jaren gebruikelijk kunnen kinderen van ouders die gebruik maken van de Voedselbank of over een Bredapas beschikken gratis mee op kamp.

€180,- WERKELIJKE KOSTEN
De werkelijke kosten per kind voor 1 week kamp bedragen 180 euro. Nog steeds zeer betaalbaar voor die onbetaalbare ervaring van een weekje Zoka! En nog belangrijker: subsidie en geld van sponsoren komen hiermee terecht bij de kinderen die dit het hardst nodig hebben.

€135,- MINIMALE BIJDRAGE
De deelnemersbijdrage van €135,- per kind, per kampweek zien wij als een minimale bijdrage van de ouders die geen Voedselbank- of Bredapas hebben. In de komende jaren zal deze minimale deelnemersbijdrage geleidelijk aan gaan stijgen naar de werkelijke kosten die we maken. Geen zorgen: ons streven zal altijd zijn om een weekje Zoka zo betaalbaar mogelijk te houden!

U kunt bij betaling ZELF KIEZEN of u de minimale bijdrage of werkelijke kosten wilt betalen.

Kampen die al vol zitten:

Op de volgende kampen zijn geen plaatsen meer vrij. Nieuwe aanmeldingen hiervoor komen automatisch op de wachtlijst.

Week 1 Brakkenkamp (6-9 jaar)
Week 1 Tienerkamp (10-12 jaar)
Week 1 Jongerenkamp (13-16 jaar)
Week 3 Jongerenkamp (13-16 jaar)

Klik op de knop om te beginnen!

Persoonlijke gegevens

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Gegevens van uw kind.Een foto is niet verplicht, maar wel handig voor de kampleiding om uw kind snel te herkennen.


School van uw kind
Gegevens van de ouder(s)/verzorger(s)

Contactgegevens tijdens de kampen

Administratieve gegevens

Kies het kamp

Advies: schrijf uw kind in voor week 3.

Wij raden u aan om uw kind in te schrijven voor week 3. Deze week is bedoeld voor kinderen die extra aandacht nodig hebben en/of meer behoefte hebben aan structuur. Er wordt gewerkt met ervaren en getrainde vrijwilligers. De groepjes zijn kleiner dan in de reguliere kampweken en ook gaan er in totaal minder kinderen mee op kamp in deze week, terwijl het aantal vrijwilligers ongeveer gelijk blijft aan de reguliere kampweken. (De voorbereiding op) dit kamp is erop gericht om aan zo veel mogelijk kinderen een leuke en veilige kampweek te bieden, ook aan kinderen met bijvoorbeeld een lichte verstandelijke beperking of gedragsproblemen.

Advies: overweeg inschrijving voor week 3.

Als uw kind in een pleeggezin, gezinshuis of woongroep woont, raden wij aan om uw kind in te schrijven voor week 3. Deze week is bedoeld voor kinderen die extra aandacht, structuur of veiligheid nodig hebben. Er wordt gewerkt met ervaren en getrainde vrijwilligers. De groepjes zijn kleiner dan in de reguliere kampweken en ook gaan er in totaal minder kinderen mee op kamp in deze week, terwijl het aantal vrijwilligers ongeveer gelijk blijft aan de reguliere kampweken. (De voorbereiding op) dit kamp is erop gericht om aan zo veel mogelijk kinderen een leuke en veilige kampweek te bieden, ook aan kinderen die al veel hebben meegemaakt in het leven.
Week 1: 8 juli t/m 13 juli
Week 2: 15 juli t/m 20 juli
Week 3: 22 juli t/m 26 juli *

* Week 3 is een speciale week voor kinderen die meer structuur en begeleiding nodig hebben.Voor Brakkenkamp moet uw kind minstens 6 jaar zijn en groep 3 doorlopen hebben. Voor Tienerkamp moet uw kind minstens 10 jaar zijn. Voor Jongerenkamp moet uw kind minimaal 13 jaar zijn. Indien u van mening bent dat uw kind wat betreft ontwikkeling op een kamp geplaatst dient te worden waar het eigenlijk te oud voor is, vul dan bij het Opmerkingen-veld verderop in wat uw motivatie hiervoor is.

Bijzonderheden

Omdat wij tijdens een kampweek een grote verantwoordelijkheid dragen over onze deelnemers, vernemen we bijzonderheden m.b.t. uw kind graag.

Algemeen

Ja     Nee
Kinderen zonder zwemdiploma dragen zwembandjes tijdens het zwemmen.
Ja     Nee

Welke medicijnen gebruikt uw kind? *

Waarvoor gebruikt uw kind deze medicijnen? *

Hoe vaak per dag? *

Op welke tijdstippen? * (onze etenstijden zijn 9:00, 13:00 en 18:00)

Pillen dienen aangeleverd te worden in een weekdoos. Als u die zelf niet heeft, kunt u bij ons een weekdoos lenen en ter plekke vullen met medicijnen.
Ja     Nee

In welke mate? Wat moeten we doen bij een aanval? *

Ja     Nee

Op welke manier moeten we daar rekening mee houden? *

Ja     Nee

Op welke manier moeten we daar rekening mee houden? *

Wij serveren op de Zomerkampen geen halal vlees, maar kunnen wel rekening houden met kinderen die geen varkensvlees mogen eten. Als uw kind echt alleen halal vlees mag eten, zullen we vegetarische vleesvervangers serveren.
Ja     Nee

Op welke manier moeten we daar rekening mee houden? *

Kinderen die soms in bed plassen worden rond middernacht gewekt om een keer extra te plassen. Wij verzoeken u om extra vervangend beddengoed/slaapgoed mee te geven.
Ja     Nee

Welke bijzonderheden? *

Ja     Nee

Welke gedragsdiagnose heeft uw kind? *

Ja     Nee

Welke ondersteuning krijgt uw kind? *

Ja     Nee
Let op: Vanaf 2024 mag er ook op Zoka door deelnemers niet meer gerookt worden.

Gedrag en thuissituatieEn verder...

Ja     Nee

Bij welk kind? *

Let op: vul hier slechts één naam in! Als er meerdere namen ingevuld worden, wordt enkel met de eerstgenoemde voorkeur rekening gehouden. Wij doen ons best om met de voorkeur rekening te houden, maar kunnen geen garanties geven. De groepjes worden pas op de zondag voor aanvang van de kampweek samengesteld, dus vooraf hierover informeren heeft geen zin.
Ja     Nee

Naam van de leerkracht van uw kind *

E-mailadres van de leerkracht (indien bekend)

Als u toestemming geeft, kan de kampleider / deelnemersadministratie contact opnemen met de school voor nadere informatie over uw kind (bv. over gedrag in een groep of over hoe om te gaan met afwijkend gedrag). Deze vraag is met name van belang voor kinderen uit het speciaal onderwijs, die meegaan in week 3.
Ja     Nee


Tot slot

Algemene Voorwaarden en Privacy-overeenkomst

De deelname aan de Zomerkampen is gebonden aan onze algemene voorwaarden. Als u klikt op onderstaande link, worden deze voorwaarden in een nieuw venster geopend. We vragen u om deze voorwaarden goed door te lezen, en aan te geven dat u hiermee akkoord gaat.

Stichting Zomerkampen Breda verwerkt de gegevens van uw kind met grote zorg. In onze Privacy-overeenkomst staat hoe we dit doen en wat uw rechten hierbij zijn. Leest u deze overeenkomst ook goed door en geef aan dat u hiermee akkoord gaat om de inschrijving te voltooien.


Algemene Voorwaarden Privacy-overeenkomst


Gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden? Ja     Nee
Gaat u akkoord met de Privacy-overeenkomst? Ja     Nee

Heeft u alles goed ingevuld?

Controleert u de voorgaande stappen of u alle gegevens goed heeft ingevuld. Daarna kunt u de volgende dingen doen:

  1. Klik op de knop Inschrijving Versturen.
  2. U ontvangt binnen 5 minuten een e-mail met de vraag om de inschrijving te bevestigen. Klik op de link in die e-mail.
  3. Na het bevestigen van uw inschrijving ontvangt u nogmaals een e-mail met verdere informatie.
  4. Als we uw kind kunnen plaatsen, ontvangt u binnen twee weken per e-mail een informatieboekje en een factuur (indien van toepassing). Let op: in februari kan dit vanwege de vele aanmeldingen langer duren.
  5. Als het gewenste kamp al vol zit, komt uw kind op de wachtlijst. In dat geval nemen we binnen enkele werkdagen per e-mail contact met u op. Geen nieuws is goed nieuws!